Laman web rasmi

Zahazan Travel & tours

(SSM: 1122545-M | KPK/LN 8796)
Search

Maklumat tambahan umrah

Maklumat tambahan umrah

  • Setiap jemaah wajib membawa telefon bimbit (smartphone) yang boleh menggunakan aplikasi Eatmarna (اعتمرنا) dan Tawakalna .(توكلنا)
  • Tentatif dan set makanan adalah tertakluk kepada perubahan semasa.
  • Tempahan, pembayaran penuh dan penyerahan dokumen visa perlu dilakukan selewat-lewatnya 2 bulan sebelum penerbangan bagi mengelakkan pembatalan tiket secara automatik dari syarikat penerbangan dan/atau pertambahan harga bagi urusan pembelian semula tiket penerbangan.
  • Pelanggan dinasihatkan untuk mengambil penerbangan domestik yang bersesuaian bagi mengelakkan gangguan pada penerbangan seterusnya.
  • Pelanggan turut dinasihatkan untuk mengambil insurans tambahan yang mempunyai perlindungan lebih luas terhadap kesihatan, keselamatan, kerosakan bagasi, penangguhan penerbangan dan lain-lain perkara yang tidak dilindungi oleh polisi insurans yang disediakan syarikat.
  • Gambar adalah illustrasi yang diambil dari laman sesawang. Keadaan Hotel mungkin berbeza dari yang digambarkan.
  • Pelanggan hendaklah menggunakan bagasi yang disediakan oleh syarikat bagi memudahkan pengurusan dan mengelakkan isu terlebih had muatan. Bagi penerbangan Saudi Airlines, setiap pelanggan hanya dibenarkan membawa 2 bagasi dan tidak melebihi 23kg bagi satu bagasi.
  • Kebenaran menunaikan umrah dan lawatan adalah tertakluk kepada kebenaran Kerajaan Arab Saudi.

Setiap jemaah wajib membawa telefon bimbit (smartphone) yang boleh menggunakan aplikasi Eatmarna (اعتمرنا) dan Tawakalna .(توكلنا)

Tentatif dan set makanan adalah tertakluk kepada perubahan semasa.

Tempahan, pembayaran penuh dan penyerahan dokumen visa perlu dilakukan selewat-lewatnya 2 bulan sebelum penerbangan bagi mengelakkan pembatalan tiket secara automatik dari syarikat penerbangan dan/atau pertambahan harga bagi urusan pembelian semula tiket penerbangan.

Pelanggan dinasihatkan untuk mengambil penerbangan domestik yang bersesuaian bagi mengelakkan gangguan pada penerbangan seterusnya.

Pelanggan turut dinasihatkan untuk mengambil insurans tambahan yang mempunyai perlindungan lebih luas terhadap kesihatan, keselamatan, kerosakan bagasi, penangguhan penerbangan dan lain-lain perkara yang tidak dilindungi oleh polisi insurans yang disediakan syarikat.

Gambar adalah illustrasi yang diambil dari laman sesawang. Keadaan Hotel mungkin berbeza dari yang digambarkan.

Pelanggan hendaklah menggunakan bagasi yang disediakan oleh syarikat bagi memudahkan pengurusan dan mengelakkan isu terlebih had muatan. Bagi penerbangan Saudi Airlines, setiap pelanggan hanya dibenarkan membawa 2 bagasi dan tidak melebihi 23kg bagi satu bagasi.

Kebenaran menunaikan umrah dan lawatan adalah tertakluk kepada kebenaran Kerajaan Arab Saudi.